NH presenteert vernieuwd hotel in Utrecht

NH presenteert vernieuwd hotel in Utrecht

Het Utrechtse NH Hotel is volledig vernieuwd. Met 276 gerenoveerde kamers, 7 meeting- en eventruimtes en een nieuwe lobby met restaurant heeft de 'hoge toren bij Utrecht Centraal' een modern en comfortabel jasje gekregen.

De renovatie van NH Utrecht aan het Jaarbeursplein, op steenworp van het eveneens vernieuwde station Utrecht Centraal, is in december afgerond en is onderdeel van de wereldwijde herpositionering van NH Hotel Group, die begin 2014 werd ingezet.

Onder het merk NH Hotels vallen drie- en viersterrenhotels, veelal gesitueerd op centrale locaties in steden. In Utrecht heeft NH, naast het 276 kamers tellende hotel bij het station, ook nog NH Utrecht Centre aan het Janskerkhof.

Logische keuze

De keuze voor de renovatie van NH Utrecht is een logische, zegt Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group. ‘Utrecht is één van onze 'key destinations' in Nederland. De stad trekt meer en meer zakelijke reizigers en toeristen en door onze zeer centrale locaties zijn de twee NH Hotels in de Domstad erg geliefd bij onze gasten.’

Het hotel was wat verouderd en is daarom etage voor etage aangepakt. Hoteldirecteur Martine Conings heeft veel positieve reacties ontvangen. ‘Wij zijn trots op het geheel vernieuwde hotel. Onze lobby is nog meer een centrale plek geworden, waar het een komen en gaan van gasten is die in het hotel verblijven, komen vergaderen of komen lunchen en dineren. Dat zorgt voor een hele prettige sfeer.’