nieuws

Apollo Hotel komt ook met zorgarrangement

Hotel

In navolging van Van Der Valk in Tiel komt nu ook Apollo Hotel met een zorgarrangement voor patiënten. In Lelystad biedt het hotel in samenwerking met Woonzorg Flevoland zorg op maat aan bij een hotelovernachting.

Apollo Hotel komt ook met zorgarrangement

Samen met Woonzorg Flevoland stelt Apollo Hotel Lelystad hotelkamers beschikbaar voor gasten die bijvoorbeeld na een ingreep op korte termijn een aangepaste accommodatie nodig hebben. Dit kan ook zijn wegens het (tijdelijk) wegvallen of verlichten van de mantelzorger. Ook wanneer men er even tussen uit wil, maar dit zonder professionele zorg niet mogelijk is, kan een kamer gereserveerd worden bij Apollo in Lelystad.

Eigentijdse visie

De eerste kamer werd op 10 februari beschikbaar gesteld. Een deskundig zorgteam staat 24 uur per  dag vanuit oproep basis klaar. John Bos, bestuurder van Woonzorg Flevoland is verheugd: ‘We zijn  een organisatie met een eigentijdse visie op zorg en deze samenwerking is daar een goed voorbeeld  van.’

Voorbeeld Van der Valk

Woonzorg Flevoland en Apollo Lelystad volgen met deze stap het voorbeeld van Van der Valk in Tiel, dat in samenwerking met Stichting Servicepunt Thuiswonen eenzelfde soort arrangement aanbiedt. In de nieuwe Misset Extra Hotel, die zaterdag 20 februari verschijnt, een uitgebreid verslag over die samenwerking.

Reageer op dit artikel