nieuws

Doorstart voor hotel Ruyge Venne

Hotel

Eigenaar Fred Prakken gaat een doorstart maken met hotel Ruyghe Venne uit Westerbork. Het hotel is al meer dan 50 jaar in handen van de familie. Prakken moest eind januari zelf faillissement aanvragen.

Doorstart voor hotel Ruyge Venne

Door de open houding tijdens de gesprekken was het mogelijk om tot een overeenkomst te komen met de curator. In de afgelopen weken dat de onderneming in faillissement verkeerde, heeft het de deuren open kunnen houden. De renovatiewerkzaamheden werden ook voortgezet. Prakken zegt tegenover d krant van Midden Drenthe dat de vooruitzichten positief zijn en dat hij vol goede moed gaat werken aan de doorstart.

Ruyge Venne

In 2013 besliste Ruyge Venne in ‘goed onderling overleg’ de exploitatie in eigen beheer te nemen en niet langer meer als hotel-restaurant Midden-Drenthe deel uit te maken van Golden Tulip. Eigenaar Fred Prakken wilde meer kunnen inspelen op ‘regionale kansen en activiteiten en zelf de promotie in de hand hebben’. De Ruyghe Venne werd in 1954 opgericht als pension.

Reageer op dit artikel