nieuws

Gasten nieuw Fletcherhotel bepalen zelf waarde overnachting

Hotel

Om de opening van het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in Steenwijk te vieren, komt de hotelgroep met een ludieke actie: gasten mogen een weekend lang zelf bepalen wat ze voor de overnachting betalen.

Gasten nieuw Fletcherhotel bepalen zelf waarde overnachting

Fletcher Hotels zegt veel waarde te hechten aan de mening van haar vaste gasten. Om hen kennis te laten maken met het 69e hotel, De Eese-Giethoorn in Steenwijk, mogen gasten bij het uitchecken zelf bepalen wat de overnachting waard was.

De actie is alleen geldig in Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn van vrijdag 26 februari tot en met maandag 29 februari 2016 op basis van 2 personen en is alleen online boekbaar.

69e Fletcher Hotel

Per 1 maart verwelkomt Fletcher Hotels met Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn het 69e hotel in de groep. Fletcher nam het hotel eerder dit jaar over, nadat het failliet was verklaard. Het hotel heeft 56 kamers, à la carte restaurant, bar, terras, binnenzwembad, sauna en all-weather tennisbaan.

Fletcher Hotels staat met een omzet van €110 miljoen op plek 14 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel