nieuws

Heropening The College Hotel Amsterdam

Hotel

The College Hotel in Amsterdam heeft zondag 14 februari de deuren heropend onder begeleiding van het Metropole Orkest.

Heropening The College Hotel Amsterdam

Historische aspecten in het monumentale pand zijn zoveel mogelijk in originele staat teruggebracht. Ook werd het hotel gerestyled. ‘Met hergebruik van oude elementen, het toepassen van vrolijke en lichte kleuren en weelderige stoffen in de verschillende ruimtes is een ‘cosy’ omgeving ontstaan waar de gasten zich als snel op hun gemak voelen.’

Het gebouw staat op de lijst meest klassieke gebouwen met historie in Amsterdam. The College Hotel heeft het studentenconcept behouden. Als leerhotel biedt het studenten van diverse hotelscholen praktijkervaring. Het hotel, onderdeel van de hotelketen van touroperator Corendon, beschikt over veertig kamers en suites. Verder heeft het hotel vier unieke salons voor besloten bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel