nieuws

Logis introduceert twee nieuwe merken

Hotel

De Fédération Internationale des Logis, een Europees label voor kleinschalige hotel-restaurants, versterkt het huidige aanbod met twee nieuwe merken: Maison by Logis en Insolite by Logis.

Logis introduceert twee nieuwe merken

Onder Maison by Logis vallen ruime groepsaccommodaties zoals villa’s, appartementen en landelijke huizen; onder Insolite by Logis horen exclusieve slaapplekken met onder meer bubbelhuizen, woonwagens en yurts.

‘Door een ruimer aanbod te bieden komt Logis Hotels toe aan de wensen van de reiziger van vandaag de dag’, zegt Thierry Amirault, voorzitter van de van oorsprong Franse Fédération Internationale des Logis.

‘Onze accommodaties bieden een alternatief en een nieuwe reiservaring met exclusieve overnachtingsmogelijkheden.’

De Fédération Internationale des Logis (FIL) heeft meer dan 2.400 onafhankelijke hotels aangesloten in Europa, waaronder 17 in Nederland. Een vaste waarde is dat de eigenaar zelf op de vloer is, de meeste Logis-hotels zijn familiebedrijven.

Reageer op dit artikel