nieuws

Max Brown Hotels opent tweede ‘urban residence’

Hotel

Max Brown Hotels heeft de deuren geopend van Max Brown Museum Square, gelegen aan het Museumplein in de Jan Luijkenstraat. Max Brown maakt onderdeel uit van Europe Hotels Private Collection. Het is een tweede ‘urban residence’ van Max Brown in de directe omgeving van het Rijksmuseum, Stedelijk en Van Gogh Museum.

Max Brown Hotels opent tweede ‘urban residence’

In november 2014 werd Max Brown Canal District succesvol gelanceerd op de Herengracht in Amsterdam. Naast de opening van Max Brown Museum Square, volgen dit jaar de openingen van Max Brown Ku’damm in Berlijn en Max Brown Midtown in Düsseldorf.

Smart urban stay
‘Max Brown is een lifestyle boutique merk waarin het contact tussen de reiziger, de buurt, de lokale ondernemer en het hotel team centraal staat. Elke locatie geldt als een ontmoetingsplek voor mensen met ambitie, reislust en culturele nieuwsgierigheid, en waarbij het draait om het delen van insider tips, ervaringen en unieke verhalen’, aldus Bram van der Hoek, Managing Director van Europe Hotels Private Collection, waar Max Brown Hotels onderdeel van uitmaakt. ‘De Max Brown gast is als een smeltkroes van smaken, culturen en gedrag met één gemeenschappelijke deler; ze hebben een grote focus op de hedendaagse levensstijl met weinig tijd maar wel alles willen weten, zien en beleven. Ze zijn trendgevoelig en cultureel bewust. Ondernemers, kunstenaars, academici, creatievelingen en bijvoorbeeld studenten, Max Brown is de ideale plek om hen te verbinden met de stad. Wij weten wat er speelt in de stad en delen dat met liefde’, aldus Telka Knapen, Hotel Manager van Max Brown Museum Square.

Transparant
‘We willen niets geheim laten. Alle ins & outs van de stad worden verzameld, en gedeeld met onze gasten, die het op hun beurt doorgeven aan de volgende Max Brown gast. Dat gebeurt zowel fysiek op locatie als via sociale media. Nu nog alleen lokaal, maar straks ook internationaal’, aldus Van der Hoek.

Saar Zafir
Interior designer Saar Zafrir is verantwoordelijk voor het ontwerp van de 64 hotelkamers. Het design van Max Brown Museum Square heeft duidelijk de Max Brown signature meegekregen. Het ademt de sfeer van een eigenzinnig huis van een goede vriend, maar met zijn eigen unieke twist. Heeft Max Brown Canal District karakteristieke design-elementen zoals wanden van oude boeken en gladde, koperen plafonds, zo hebben de kamers van Max Brown Museum Square wanden van bruin leer gecombineerd met design in natuurtinten.

Reageer op dit artikel