nieuws

Nieuw hotel voor Schagen

Hotel

In Schagen is boven restaurant Stiel een nieuw hotel geopend. Boven het restaurant van Muus Rietveld, Lars de Bois en Maike Zijp zijn zes accommodaties gerealiseerd: een studio, drie appartementen en twee hotelkamers.

Nieuw hotel voor Schagen

Het hotel is eigendom van de ouders van Muus Rietveld, Anton en Mirjam Rietveld, en heeft Manon van Amstel als bedrijfsleider. Zondag 14 februari is het hotel officieel geopend. Schagen telde voorheen twee hotels: Slothotel Igesz en Rumors.

De verblijven in Hotel Schagen hebben allemaal een naam, in plaats van een nummer.  Ze heten Planter, Maaier,  Imker,  Kweker, Ploeger en Zaaier. 

‘De appartementen zijn ongeveer 70 vierkante meter,’ zei Manon van Amstel eerder tegen Misset Horeca. Zij gaat Hotel Schagen voor de familie runnen. De appartementen zullen ook worden ingezet voor long stay.

‘Samen met Stiel gaan we diverse arrangementen opzetten voor lunch en diner. Op alle dagen van de week, behalve op maandag en dinsdag, de sluitingsdagen van Stiel.’

Lars de Bois en Muus Rietveld openden op 31 juli hun zaak, restaurant Stiel, in Schagen. De Bois was chef-kok bij sterzaak De Vrienden van Jacob in Santpoort en Muus Rietveld was souschef bij Restaurant Lastage* in Amsterdam.

Bekijk hier beelden van Stiel in Schagen.

Reageer op dit artikel