nieuws

Starbucks koffiecorner voor Hilton The Hague

Hotel

Hilton The Hague heeft woensdag, als eerste hotel in Den Haag, een koffiecorner geopend waar Starbucks-producten worden verkocht. Hotelmanager Sjoerd Sybesma overhandigde de eerste beker Starbucks koffie aan Kim Schofaerts, voorzitter van MKB Den Haag.

Starbucks koffiecorner voor Hilton The Hague

Ondernemers, voorbijgangers en hotelgasten kunnen vanaf heden aan de Zeestraat 35 terecht voor een vers bereid Starbucks drankje voor onderweg. Hilton The Hague serveert alle bekende Starbucks drankjes.

Sjoerd Sybesma, Hotelmanager Hilton The Hague: ‘Wij zijn erg trots dat Hilton The Hague het eerste hotel in Den Haag is met een Starbucks koffiecorner. Hiermee bieden wij niet alleen onze hotelgasten, maar tevens de ondernemers in de omgeving de mogelijkheid om even bij ons hotel binnen te komen, om een koffie voor onderweg mee te nemen. Het MKB in Den Haag is immers de motor van onze economie en die voorzien wij graag van een heerlijk Starbucks drankje.’

Reageer op dit artikel