nieuws

Deelnemers: ‘open inschrijving Dutch Hotel Award biedt kansen’

Hotel

Ook in 2016 zoekt de Dutch Hotel Award naar het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deelnemers die zich al hebben aangemeld zijn enthousiast over het feit dat de invulling dit jaar individueel kan worden geïnterpreteerd.

Deelnemers: ‘open inschrijving Dutch Hotel Award biedt kansen’

‘Dat er geen thema is biedt kansen’, zegt een inschrijver, wiens naam bij de redactie bekend is. ‘Eerdere edities lieten wij voorbij gaan omdat we ons nooit volledig aangesproken voelde door de opdracht. Nu is er carte blanche én kunnen we direct pronken met waar wij met ons hotelmanagementteam trots op zijn.’

Open inschrijving

In tegenstelling tot eerdere edities heeft de Dutch Hotel Award 2016 geen traditioneel thema en inschrijfformulier. Juryvoorzitter Bas Tolmeijer legt uit waarom. ‘Na 12 edities met een thema, maakte het ons nieuwsgierig hoe de wedstrijd zou worden als de deelnemers op eigen initiatief de opdracht vorm mochten geven. Dus geen beperkingen en één doel: de jury overtuigen dat het managementteam de beste is van Nederland. We hebben stiekem al wat inzendingen bekeken, dit gaat een ongekende enthousiaste editie worden.’

Sneak Peak

Hoe pak je die open inschrijving dan het beste aan? Eén van de deelnemers geeft een kijkje achter de schermen. ‘Onlangs hebben we onze verdieping met zalen grondig aangepakt. Als eindverantwoordelijke ben ik megatrots op het eindresultaat wat het team samen heeft gerealiseerd. Dit hebben we in een film samengevat om de jury te overtuigen. Van moodboards tot verbouwing en reacties van gasten. Alles komt kort maar krachtig in de film voorbij. Wij wachten in spanning af tot de bekendmaking van de top 10.’

Die top 10 wordt op 15 april op deze site bekendgemaakt. Vervolgens wordt dat aantal door de jury op 22 april teruggebracht tot 5 halve finalisten, die zich op 19 mei in de Heineken Experience aan de jury presenteren. De drie finalisten worden, ook weer hier, op 23 mei gepubliceerd. De jury bezoekt deze finalisten op 3 juni.

Hotel Management Diner

Net als voorgaande jaren wordt de winnaar van de Dutch Hotel Award bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner, hét netwerkdiner voor de hotellerie dat Misset Horeca sinds twee jaar weer organiseert.

Het diner, op 23 juni in Crowne Plaza Promenade hotel in Den Haag, is bedoeld voor iedereen die een managementdfunctie bekleed in de hotellerie.

Tijdens het diner wordt naast de Dutch Hotel Award ook de Misset Hotel Personality Award uitgereikt. Vorig jaar gingen de prijzen naar Hotel van Oranje (DHA) en Marijke Schreiner van Stayokay (Personality).

Inschrijven voor het Hotel Management Diner kan hier, inschrijven voor de Dutch Hotel Award is mogelijk tot 8 april via de site van DHA.

Bekijk hieronder een terugblik door Hotel van Oranje op de winst vorig jaar:

Reageer op dit artikel