nieuws

EW Facility Services ontvangt het ‘Arnhems Compliment’

Hotel

Tijdens de Arnhemse Ondernemers Avond op 9 maart mocht EW Facility Services het ‘Arnhems Compliment’ in ontvangst nemen. Een prijs die jaarlijks door de Arnhemse Uitdaging wordt uitgereikt aan twee bedrijven die zich bijzonder hebben ingezet om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven.

EW Facility Services ontvangt het ‘Arnhems Compliment’

Om iets terug te doen voor de maatschappij, adopteerde EW Facility Services tijdens haar jubileumjaar Bio Vakantieoord als goed doel. De organisatie zette zich een jaar lang met circa 100 vrijwilligers in om een oud paviljoen eigenhandig om te bouwen tot twee moderne vakantiewoningen voor gehandicapte kinderen en hun familie. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services: ‘Samen ergens naartoe werken was mooi om te doen. Naast dat we voor Bio Vakantieoord iets konden betekenen, zorgde het ook voor verbinding tussen en met collega’s.’

Niet alleen collega’s leverden een bijdrage, ook samenwerkingspartners werden nauw bij het project betrokken. Voor de jury een van de onderscheidende factoren: ‘Door relaties uit te dagen zich ook in te zetten heeft EW Facility Services een aansprekend totaalpakket neergezet van een ‘maatschappelijk cadeau’ met verbindingen naar zowel ontvanger, als naar eigen medewerkers en relaties.’

Onlangs werden de vakantiewoningen officieel geopend door de Raad van Bestuur van Stichting Bio Kinderrevalidatie.

Reageer op dit artikel