nieuws

Exclusief leden-hotel Tommy Hilfiger

Hotel

Tommy Hilfiger opent zijn eigen hotel in Miami. Het boutique-hotel krijgt een bijzonder exclusief karakter en gaat werken met een ledensysteem.

Exclusief leden-hotel Tommy Hilfiger

Mode-icoon Hilfiger kocht het huidige Raleigh Hotel in Miami al in 2014. Eind dit jaar gaat de verbouwing echter van start, die zo’n achttien maanden in beslag zal gaan nemen, meldt Harpers Bazaar. Het nieuwe hotel gaat werken met een lidmaatschap, waarbij leden eerste opties op kamers en faciliteiten krijgen.

Eerste stap

Het huidige Raleigh Hotel heeft zo’n 109 kamers. Na de verbouwing moeten dat er zo’n 88 zijn, groter, geheel ontworpen door Hilfiger zelf en daarnaast komen er een spa en een health club. Tijdens de verbouwing blijft het hotel aan Miami’s kust wel open. Dit eerste ‘Hilfiger-hotel’ is nog maar een begin. Volgens de mode-ontwerper zal hij zeker uitbreiden naar steden als LA, New York en Londen ‘als de juiste locaties zich aandienen’.

 

Reageer op dit artikel