nieuws

Grand Hotel Huis ter Duin wint prijs in Engeland

Hotel

Op de M&IT Awards in London is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk uitgeroepen tot Best Overseas Hotel.

Grand Hotel Huis ter Duin wint prijs in Engeland

Jaarlijks komt de top van de Britse vergader- en congresmarkt bij elkaar om tijdens een groot gala in diverse categorieën prijzen voor de Britse-en internationale partners uit te reiken. Voor de derde keer op rij stond Grand Hotel Huis ter Duin in de finale.

Andere finalisten waren Hotel Arts, W Hotel uit Barcelona, Fairmont Monte Carlo uit Monaco, Puente Romano Beach Resort & Spa uit Marbella en Marina Bay Sands Hotel uit Singapore. Het is de tweede keer dat het bekende hotel uit Noordwijk deze prestigieuze prijs wint. Ook in 2014 werd Grand Hotel Huis ter Duin gekozen tot Best Overseas Hotel.

Trots

Commercieel Directeur Stephan Stokkermans is trots op het behalen van de titel. ‘Met name de service en manier van samenwerken spelen een rol bij deze prijs. Dat we daarmee hotels van grote ketens zoals Fairmont en Starwood achter ons laten is voor ons als familiebedrijf en al onze medewerkers een groot compliment.’

Prestatie

Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag is Huis ter Duin een belangrijke speler op de internationale vergader- en congresmarkt. ‘In Europa is de Britse markt veruit de grootste markt. Om op die markt gekozen te worden tot Best Overseas Hotel is een prestatie van formaat.’

Reageer op dit artikel