nieuws

Louvre Hotels Group en Jin Jiang International willen groeien

Hotel

Na een succesvol 2015 presenteren Louvre Hotels Group en Jin Jiang International hun plannen voor 2016. De focus ligt op het versterken van het internationale portfolio van met name de merken Golden Tulip en Campanile.

Louvre Hotels Group en Jin Jiang International willen groeien

Louvre Hotels Group is van plan om komend jaar tien nieuwe markten te betreden in Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de strategische overeenkomst die de hotelgroep in 2015 heeft gesloten met de Chinese bank ICBC. Met de beschikbare 2,5 miljard euro kan Louvre Hotels Group haar ambitieuze groeidoelstellingen nastreven.

High-end markt

2016 wordt ook het jaar van een groot offensief richting het luxere segment met een aantal nieuwe Golden Tulip hotels: in Euromed, in het hart van de zakenwijk van Marseille, in Kenia, Doha en Seoul. Ook zal het merk Golden Tulip dit jaar geherpositioneerd worden met als doel om wereldwijd toonaangevend te worden in premium zakelijke reizen.

500 nieuwe Campaniles

Ook Campanile zal een nieuw programma uitrollen, voornamelijk in China, waar het innovatieve concept enthousiast is ontvangen bij de lokale doelgroep. Louvre Hotels Group is van plan om in de komende vijf jaar 500 Campanile hotels te openen.

Op het gebied van klantervaring zal het merk blijven nadenken over kansen in het budget-segment. Variaties op het F&B concept ‘Comptoirs’  worden gelanceerd op alle markten waar Campanile actief is. Het concept is gebaseerd op kwaliteit, seizoensgebonden producten en de recepten van chef-kok Philippe Renard.

Louvre Hotels staat met een Nederlandse omzet van 158,7 miljoen euro op plek 9 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel