nieuws

Managementwissel Van der Valk Hotel Arnhem

Hotel

Anne van der Valk en haar man Folkert Deenik hebben de dagelijkse leiding van Hotel Arnhem overgenomen. Samen met Bart van der Valk vormen zij het nieuwe management en volgen zij Marije van der Valk en Thijs Boomkens op.

Managementwissel Van der Valk Hotel Arnhem

Deze laatste twee vertrekken naar Van der Valk Nijmegen-Lent waar hard wordt gewerkt aan de nieuwbouw. De wijziging is per 1 maart ingegaan. Het nieuwe team denkt in Arnhem aan het verbouwen van eigen groente en het houden van koeien.

‘We kunnen bouwen op de fundering van een stabiele onderneming die afgelopen jaren door Marije, Thijs en Bart is opgebouwd tot wat het nu is. We kijken ernaar uit om Hotel Arnhem voort te zetten en waar mogelijk nog beter te maken,’ aldus Anne van der Valk.

Na het afronden van de Hogere Hotelschool in Den Haag hebben Anne en Folkert jarenlang ervaring opgedaan in verschillende bedrijven, zowel binnen als buiten het concern. Mede hierdoor hebben zij brede kennis verworven en hun eigen visie kunnen ontwikkelen.

Folkert Deenik: ‘Wij willen in de regio dé uitvalsbasis zijn waar iedere gast zich welkom voelt, dus gastvrijheid staat bij ons op nummer één. Ook blijven we meegaan met de ontwikkelingen binnen de hotelwereld en staat maatschappelijk ondernemen hoog op onze prioriteitenlijst. Naast samenwerken met lokale ondernemers steken wij energie in de mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Denk hierbij aan het verbouwen van onze eigen groenten en het houden van koeien.’

 

Reageer op dit artikel