nieuws

Nieuwe exploitant voor hotel de Schinvelder Hoeve

Hotel

Hotel-restaurant de Schinvelder Hoeve in Schinveld krijgt, na faillissement, vanaf 1 maart een nieuwe exploitant.

Nieuwe exploitant voor hotel de Schinvelder Hoeve
schinvelderhoeve.nl

Estate Management Group, geleid door Danny Keppels en Martin Hendricks die meerdere hotels en evenementenlocaties in Limburg hebben, nemen de exploitatie over. ‘Voor ons is een uitbreiding in de Parkstad fantastisch. Tot nu toe was Maastricht en Midden-Limburg ons werkgebied.  We zijn twee jonge gedreven Limburgse horeca-ondernemers en voor ons is dit een logische stap.’

Martin Hendricks: ‘Vanaf het moment dat het faillissement van  de Schinvelder Hoeve bekend werd, hebben we ons gemeld bij de curator.’ Estate Management Group neemt de lopende reserveringen, nog gedaan met de voormalige bedrijfsvoering, over. ‘Wel raden we die gasten aan nog een afspraak met ons te maken om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.’

Reageer op dit artikel