nieuws

Nieuwe hotels Park Plaza in Neurenberg en Londen

Hotel

Park Plaza opent dit voorjaar haar nieuwe, 177 kamers-tellende hotel in het centrum van het Zuid-Duitse Neurenberg. Eerder werd in Kroatië al een nieuw hotel geopend en voor dit jaar staan er ook twee hotelopeningen voor Londen op de planning. 

Nieuwe hotels Park Plaza in Neurenberg en Londen

Het nieuwe hotel is geïnspireerd op kunstenaar Albrecht Dürer en scheepsnavigator Martin Behaim, beiden geboren in Nürenberg. Het bevindt zich nabij het centraal station van de Beierse stad, in het voormalige Bavarian-American Hotel. Een gebouw met historie, want hier werden tijdens de tijdens de Processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog aanklagers en rechters ondergebracht.

Vergadercapaciteiten

Het nieuwe hotel heeft 177 kamers, waaronder (familie)suites en een aantal exclusievere kamers. Het nieuwe hotel beschikt verder over  van een fitnessruimte en zeven vergaderzalen die samen ruimte bieden aan tachtig personen. Enkele zalen beschikken over natuurlijk daglicht en allen zijn uitgerust met een videoconferentie systeem. Tevens zal er in dit historische gebouw voor alle gasten een snelle, gratis wifi verbinding beschikbaar zijn.

Europese uitbreiding

Met de opening werkt Park Plaza verder aan haar Duitse en European uitbreiding. Eerder opende de keten al Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte, Park Plaza Prenzlauer Berg Berlin, Park Plaza Berlin Kudamm en Park Plaza Trier. Daarnaast heeft het recentelijk in Kroatië een nieuw hotel aan zijn portfolio toegevoegd en staan er voor 2016 openingen gepland van nieuwe hotels in Londen.

Reageer op dit artikel