nieuws

Novotel introduceert nieuw wereldwijd kamerconcept N Room

Hotel 134

Accor is voornemens alle kamers in alle Novotels wereldwijd om te vormen naar het nieuwe kamerconcept N Room. De Novotels in Thailand worden als eerste dit jaar aangepakt. Wanneer Nederland aan de beurt is, is nog niet bekend.

Novotel introduceert nieuw wereldwijd kamerconcept N Room

Het concept N Room bestaat uit een speciaal ontworpen bed, extra brede ramen, een 40 inch tv, sofa, flexibel gebruik van de ruimte, een nieuwe lijn amenities en meer aansluitingen voor laptops en mobiele apparaten.

Accor zelf omschrijft het als ‘een universeel ideaal en meer personaliseerbaar design om beter aan te sluiten bij de behoeften van gasten en van individuele hotels’, schrijft de Thaise krant The Nation.

Thailand

Thailand is het eerste land waar het kamerconcept voor Novotel wordt gelanceerd omdat het is ontworpen door een Thais designbureau: Soda.

Volgens Accor kost de omvorming – in Thailand – zo’n 19.000 euro per getransformeerde kamer, maar kan de kamerprijs daar na renovatie met 20 procent omhoog.

Wanneer N Room in de Nederlandse hotels van Novotel wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel