nieuws

Oude inboedel The College Hotel onder de hamer

Hotel

Bijzondere, authentieke meubel- en decoratiestukken die jarenlang trouw dienst hebben gedaan in The College Hotel in Amsterdam, worden geveild. Recent werd een deel van het hotel gerenoveerd.

Oude inboedel The College Hotel onder de hamer

Gunay Uslu, verantwoordelijk voor herinrichting van The College Hotel van eigenaar Corendon: ‘Voor verschillende meubelstukken is na de restyling van het hotel helaas geen plaats meer. Om deze stukken toch een goede bestemming te geven is het idee van de veiling ontstaan. De opbrengst willen we doneren aan een goed doel. Zodat niet alleen de bijzondere stukken een nieuwe bestemming krijgen maar we hopelijk ook een mooi bedrag ophalen voor Kinderen van de Voedselbank.’

De veiling is op donderdag 31 maart onder leiding van veilingmeester Jeroen Boekel. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. DE VEILING IS VERSCHOVEN NAAR 12 MEI, vanwege de recente inbreng van nieuwe veilingitems. (update 30 maart 2016). 

Voorafgaand aan de veiling is een veilingdiner. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de chef van het College Hotel een exclusief twee gangen menu samengesteld. Diner en veiling vinden plaats in de Ballroom van het hotel. Het diner is van 17.00 tot 19.00 uur. Aansluitend vindt de veiling plaats (19.00 tot 21.00 uur). Klik hier voor de items van de veiling.

De prijs van het diner is € 25,- per persoon. Ook hiervan gaat een deel naar het goede doel.

Bekijk beelden van het gerenoveerde College Hotel. 

 

Reageer op dit artikel