nieuws

Rezidor druk in België en Duitsland

Hotel

Rezidor Hotel Group heeft een belang van 49 procent genomen in de Duitse budgetketen Prizotel, en kondigde ook de opening van drie Park Inn by Radissons aan in België.

Rezidor druk in België en Duitsland

De Rezidor Hotel Group maakt stappen in zowel België als Duitsland. De groep stapt in het Duitse budgetsegment en heeft daartoe voor 19 miljoen euro een belang van 49 procent genomen in budgetketen prizotel.

Ook is vastgelegd dat Rezidor over vier jaar de overige 51 procent mag kopen. Prizotel opereert drie hotels met in totaal 555 kamers en heeft een hotel in ontwikkeling.

Park Inn by Radisson

De Rezidor Hotel Group kondigt daarnaast aan in België drie Park Inn by Radissons te gaan ontwikkelen, om zo het totaal aantal hotels onder dit merk in België op acht te brengen. De eerste moet eind dit jaar open en wordt een 84 kamers tellend hotel in Hasselt, pal naast het al bestaabde Radisson Blu in de stad.

Daarna volgt begin 2018 Antwerpen-Berchem met 133 kamers, net als de 111 kamers in Brugge. ‘België is een belangrijke groeimarkt voor onze midscale merken’, zegt Rezidors president en ceo Wolfgang Neumann.

Reageer op dit artikel