nieuws

Ronald McDonald Huis ontvangt ruim €2000 van Hilton The Hague

Hotel

Het Haagse Hilton The Hague heeft de opbrengst van haar ‘Small Change, Big Difference’-campagne, gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in de residentie. General manager Sjoerd Sybesma overhandigde een cheque ter waarde van €2237,24.

Ronald McDonald Huis ontvangt ruim €2000 van Hilton The Hague

In het kader van de ‘Small Change, Big Difference’ campagne van Hilton Worlwide hebben hotelgasten in diverse Europese landen een donatie gedaan aan de Hilton in the Community Foundation. Hilton The Hague heeft de opbrengst van haar campagne gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis. Susanne Keulaerds, manager van het Ronald McDonald Huis Den Haag heeft een cheque ter waarde van €2.237,24 ontvangen uit handen van Sjoerd Sybesma, Hotelmanager van Hilton The Hague. ‘Een mooi initiatief! We zijn erg blij met de betrokkenheid van Hilton The Hague en haar gasten bij ons Ronald McDonald Huis.’

Afhankelijk van sponsoring

In het Ronald McDonald Huis Den Haag worden ouders opgevangen van zieke of te vroeg geboren kinderen die verblijven in het Juliana Kinderziekenhuis aan de Leyweg in Den Haag. Het ontvangt geen subsidie van de overheid en is volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.

Reageer op dit artikel