nieuws

Rozien Beaujean nieuwe hotel manager van City Centre Hotel Mabi

Hotel

Na ruim twintig jaar ervaring in de hospitality branche, onder andere als General Manager bij Hotel Beaumont, begint Rozien Beaujean met ingang van 1 april aan een nieuwe uitdaging: vanaf dan gaat zij aan de slag als Hotel Manager van City Centre Hotel Mabi

Rozien Beaujean nieuwe hotel manager van City Centre Hotel Mabi

Het hotel gaat vanaf die datum verder onder de vlag van La Bergère Group. Rozien neemt hiermee het stokje over van René en Kika Persoon die ‘de Mabi’, zoals het hotel in de volksmond liefkozend genoemd wordt, 19 jaar geleden kochten en uitbouwden tot het succesvolle hotel dat het nu is.

Rozien Beaujean: ‘Het is heerlijk om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan met geweldige kansen in het verschiet. Waarom ik kies voor La Bergère Group? Het klikt. We vullen elkaar aan, kunnen ondernemen en pionieren. In mijn vorige carrière kwamen we elkaar al vaker tegen en genoot ik van hun actieve positionering. Altijd onderscheidend, vooruitlopend en succesvol. Ik verheug me er dan ook enorm op om deel uit te maken van dit team.’

Bioscoop
City Centre Hotel Mabi is gevestigd in een markant gebouw gelegen aan de Kleine Gracht, direct grenzend aan de Markt. Het gebouw huisvestte decennia lang dé bioscoop van Maastricht die eveneens de naam Mabi droeg, hetgeen simpelweg de afkorting is voor Maastrichtse Bioscoop. Het hotelconcept is volledig opgebouwd rondom het thema film. Gasten genieten dagelijks van een gratis filmvertoning in de bioscoopzaal. Het hotel telt 55 kamers en suites, een mooie bar, bioscoopzaal en een groot restaurant annex ontbijtruimte.

‘City Centre Hotel Mabi hotel is in alle opzichten bijzonder; het best bewaarde geheim aan de overkant van de brug. Historie gemixt met moderne invloeden. De locatie aan de markt is een toplocatie. Bovendien is het hotel een familiebedrijf dat mag integreren in een vooruitstrevende ‘group’ met behoud van identiteit. Kortom, de Mabi blijft dé Mabi; vertrouwd maar hier en daar anders.’ aldus Rozien Beaujean.

Reageer op dit artikel