nieuws

‘Topontbijt’ op Nationale Vrouwendag bij The Grand Amsterdam

Hotel

Talent naar de Top, VNO-NCW en Stichting Topvrouwen organiseren op dinsdag 8 maart – Internationale Vrouwendag – het traditionele ‘Topontbijt’ in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

‘Topontbijt’ op Nationale Vrouwendag bij The Grand Amsterdam

 

Het Topontbijt bij Sofitel Legend The Grand is een traditie waarop vrouwen op Vrouwendag met elkaar in gesprek gaan. Echter, dit jaar is het ontbijt ook voor Topmannen. De bijeenkomst draait dit jaar om de vraag: wat is uw grootste zorg en ziet u als grootste kans voor vrouwen om de top te halen. Ook treden bij het ontbijt nieuwe partijen toe tot het Charter Talent naar de Top en de Executive Search Code

Sneller naar de top

Topvrouwen is een initiatief van minister Bussemaker en VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Twee kwartiermakers, Annemarie Jorritsma en Leo Houwen, gaan met de top van bedrijven en organisaties in gesprek over de manier waarop meer en sneller vrouwen de top kunnen bereiken met inzet van de database.

Reageer op dit artikel