nieuws

Zilveren botermessen voor QL chef-koks Verhoeven, Berendsen en Helbig

Hotel

Tijdens de QL Jaardag op maandag 14 maart 2016 zijn in Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, De Lutte, de QL Robbe & Berking Zilveren Botermessen aan drie internationale QL-chefs uitgereikt.

Zilveren botermessen voor QL chef-koks Verhoeven, Berendsen en Helbig
Joost Verhoeven Hotel De Weverij I Restaurant Cordial

De zilveren botermessen worden toegekend aan chef-koks die door het gebruik van streek- en seizoensgebonden producten niet alleen hun tafel verrijken, maar ook de lokale economie hiermee ondersteunen. De chefs kennen de herkomst van de producten en hebben zich hierin verdiept. Zo kunnen ze hun gasten op gepassioneerde wijze hierover informeren.

Norbert Mutsaerts, vicevoorzitter van de Raad van Advies van QL Hotels & Restaurants reikte samen met Erik Pabst namens Robbe & Berking de botermessen uit aan Joost Verhoeven (Hotel De Weverij I Restaurant Cordial, Oss Nederland), Ralf Berendsen (Hostellerie La Butte aux Bois, Lanaken, België) en Ludger Helbig (Auberge de Temple, Johannesberg, Duitsland).

Nieuwe leden
QL verwelkomde tevens 15 nieuwe QL Hotels, afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en voor het eerst ook uit Noorwegen en Zwitserland. Het 12,5 jarig jubileum van QL werd luister bijgezet door de eerste uitgave van het QL Magazine. Het eerste exemplaar van het 80 pagina’s tellende en geheel Engelstalige magazine werd in ontvangst genomen door Raymond Strikker en Maureen Sprokkereef, eigenaren van QL Hotel Landhuishotel & Restaurant de Bloemenbeek en gastheer van de QL Jaardag 2016. Het QL Magazine verschijnt twee keer per jaar, in een voorjaar/zomer editie en een herfst/winter editie, is verkrijgbaar in alle 128 QL Hotels .

QL Hotels & Restaurants is dé collectie van onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en op de Antillen.

Reageer op dit artikel