nieuws

Excuses hotel Waldorf Astoria na bezoek koning Marokko

Hotel 109

Waldorf Astoria in Amsterdam, het hotel waar de Marokkaanse koning afgelopen week verbleef, heeft aan omwonenden excuses gemaakt vanwege de overlast die werd veroorzaakt door het bezoek.

Excuses hotel Waldorf Astoria na bezoek koning Marokko
Facebook Koning Mohammed VI

Dat meldt At5. De koning maakte zijn verblijfplaats zelf openbaar op Facebook. Door zijn bezoek ontstonden verkeersopstoppingen en was er sprake van parkeeroverlast. Daarnaast bezochten honderden fans het hotel om een glimp van koning Mohammed VI op te vangen. Donderdag, na vertrek van de koning, was volgens een aantal omwonenden nog steeds sprake van een verkeersopstopping. Dit omdat de inboedel van de koning in vrachtwagens geladen moest worden.

Een aantal buurtbewoners diende een klacht in. In een brief verontschuldigde het hotel zich voor de overlast en schrijft ze dat ze er alles aan heeft gedaan om de overlast, met name in de avonduren, te beperken. Het hotel zou ook meerdere malen aan de bel hebben getrokken bij de gemeente, maar schrijft weinig steun te hebben gevonden. Om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen wil ze het met de betrokken partijen gaan evalueren.

 

 

Reageer op dit artikel