nieuws

Fletcher voor zesde keer op rij Populairste Hotelketen

Hotel 101

Fletcher Hotels is door het Nederlandse publiek voor het zesde achtereenvolgende jaar tot Populairste Hotelketen van Nederland verkozen. Zoover.nl liet het Nederlandse publiek kiezen uit alle hotelketens die actief zijn in Nederland.

Fletcher voor zesde keer op rij Populairste Hotelketen

Meer dan 100.000 gasten brachten dit jaar hun stem uit voor de Zoover Awards. Sinds de start van de award, 6 jaar geleden, wint Fletcher Hotels jaarlijks de award voor Populairste Hotelketen van Nederland.

De ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, heeft samen met ceo Rob Hermans de Zoover Award voor Populairste Hotelketen in ontvangst genomen. De Zoover Award voor Beste Hotelketen ging, alweer voor de derde keer, naar NH Hotels.

‘Deze award is voor ons een heel belangrijke waardering van onze gasten’, zei Hermans. ‘Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op.’

Fletcher Hotels is met 70 hotels de grootste hotelketen van Nederland. De hotelketen heeft de ambitie om door te groeien naar 100 hotels en staat met een omzet van 110 miljoen euro op plek 14 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel