nieuws

Gasten kiezen naam restaurant Van der Valk Uden-Veghel

Hotel 118

Koosie is de nieuw naam van het restaurant van het Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Via social media werd opgeroepen tot het meedenken van een nieuwe naam. Koosie is een afgeleide van het Engelse ‘cosy’.

Gasten kiezen naam restaurant Van der Valk Uden-Veghel

In de zoektocht naar de juiste naam voor het restaurant besloot Van der Valk Uden-Veghel haar social media-kanalen in te zetten en een oproep te doen. Volgens het hotel kwamen er ‘ontzettend veel reacties’,  vooral buurtbewoners gaven veel input.

Gezellig

Uiteindelijk is Koosie als winnaar uit de bus gekomen. De naam is afgeleid van de inzending ‘Cosily’, Door Janine van Doesselaere. Het bekendmaken van de restaurantnaam gaat samen met het uitbrengen van de nieuwe lunch- en dinerkaart van chef-kok Leo Brouwer.

Reageer op dit artikel