nieuws

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heropend

Hotel 116

Na jaren verbouwen en renoveren is Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag  donderdag 21 april feestelijk heropend. Gasten werden ontvangen met rode loper, bubbels, cocktails, een dj, een champagnetoren en vuurwerk. 

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heropend

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft een flinke metamorfose ondergaan. In januari 2014 werd begonnen aan het grote renovatieproject en werden alle hotelkamers gestript en in juli van dat jaar geheel gerenoveerd opgeleverd. Tegelijkertijd werd het hotel voorzien van een geheel nieuwe buitengevel. Met deze veranderingen werd in de zomer van 2014 afscheid genomen van het drie sterren Tulip Inn en ging het hotel verder als vier sterren Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag.

Gouden Green Key

In december 2015 startte de tweede fase van het renovatieproject. Eind januari 2016 werden de nieuwe buitengevel op de begane grond, een nieuwe entree en het gerenoveerde restaurant opgeleverd. Het hotel telt naast 64 designkamers ook 11 appartementen met eigen keuken, gericht op de long stay markt. Daarnaast biedt het hotel gratis parkeergelegenheid, airco en gratis wifi. Het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag werd bekroond met een gouden Green Key en bereikte de beste standaard voor haar eco-vriendelijke milieu-aanpak. Voor meer informatie, zie:

Reageer op dit artikel