nieuws

Golden Tulip opent eerste hotel in Nairobi

Hotel 53

Golden Tulip opent het eerste hotel in Nairobi. Door zich in Kenia te vestigen met het 4 sterren Golden Tulip Westlands Nairobi zet Louvre Hotels Group haar groeistrategie door. Het internationale Golden Tulip hotel label was al aanwezig in acht sub-Sahara Afrikaanse landen met dertien hotels en in totaal 2020 kamers onder de merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip.

Golden Tulip opent eerste hotel in Nairobi
Golden Tulip Westlands Nairobi

Het gloednieuwe vier sterren hotel Golden Tulip Westlands Nairobi, telt 94 kamers en biedt restaurants, spa’s, zwembaden en vergaderzalen voor de zakelijke reiziger. Het hotel ligt in de wijk Westlands. De wijk Westlands is een welvarend modern gebied dat bekend staat om zijn winkelcentra, kantoorgebouwen en andere internationale bedrijven. Golden Tulip Westlands Nairobi biedt 4 type kamers aan. Alle kamers zijn ingericht met een mini-bar, interactieve LED-tv, airconditioning en koffie- en thee faciliteiten. Het hotel biedt ook gratis WiFi aan alle gasten. Golden Tulip Westlands Nairobi biedt ook diverse recreatieve faciliteiten zoals een fitnessruimte, sportbar, zwembad op het dak en divers e restaurants.

‘We zijn erg enthousiast om te beginnen met ons eerste hotel in Kenia met Golden Tulip. Nairobi stad heeft een grote groei en ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren samen met het groeiende toerisme is dit het perfecte moment voor Golden Tulip om  voet op Keniaanse bodem te zetten. We kijken er naar uit om onze gasten te verwelkomen met uitstekende service, authentieke gastvrijheid vermengd met de Keniaanse flair’, zo zegt Mr. Jagat Shah, CEO van Mitsumi Group, eigenaar van het hotel.

Toerisme in Afrika

In het afgelopen jaar is Louvre Hotels Group ook doorgedrongen tot de Ethiopische markt met een Golden Tulip in Addis Ababa en Kigali (Rwanda). Vele andere projecten zijn momenteel in ontwikkeling of worden gebouwd in deze regio. Voor 2016 staan zelfs zo’n vijftien hotels op de planning, waarmee de groep haar aanwezigheid kan verdubbelen. Het aantal toeristen dat verwelkomd wordt in heel Afrika, is meer dan verdubbeld in de afgelopen vijftien jaar. Met een toename van 26 miljoen naar 56 miljoen in 2014, volgens het Tourist Investment and Business Forum for Africa.

Louvre Hotels Group

Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group

Reageer op dit artikel