nieuws

The Hague Marriot mixt business met leisure

Hotel 78

Uit eigen, internationaal onderzoek van Marriott blijkt dat de behoefte van hotelgasten sterk is veranderd; de zakenreiziger mixt steeds vaker zaken met plezier. De uitspraak ‘never mix business with pleasure’ blijkt dus wat gedateerd. The Hague Marriott, sinds januari van dit jaar neergestreken in Den Haag, speelt hier uitgebreid op in.

The Hague Marriot mixt business met leisure

Na een verbouwing van zes maanden wordt The Hague Marriott  later dit jaar officieel geopend. In het high end hotel kunnen de zakelijke reizigers, de lokale community maar ook families probleemloos genieten van alle praktische kwaliteiten om een prettig verblijf te ervaren.

Business & leisure
In The Great Room, de lounge, is het mogelijk om op elk moment van de dag van de gehele menukaart te bestellen. Het interieur is een combinatie van modern en elegant, met een samenspel van natuurlijke kleuren. In The Great Room kan op verschillende manieren gewerkt worden; aan lage tafels of hoge tafels, in comfortabele fauteuils of in de bar. Alles is denkbaar. De Executive Lounge is de ideale ontmoetingsplek voor de zakelijke reiziger en voorzien van alle technische gemakken.

The Hague Marriott heeft 21 meetingzalen en met negen verdiepingen, 306 kamers inclusief suites en een Presidential Suite, is het het grootste hotel van Den Haag. Alle ruimtes hebben de naam gekregen van een kunstenaar, waarvan ergens in Den Haag een schilderij hangt. Denk hierbij aan onder andere Vermeer en Mondriaan. Het restaurant, The Gallery, is het ontbijt- en groepsrestaurant. De producten die in de keuken worden gebruikt zijn eerlijk, vers en van hoge kwaliteit. Er is een congreszaal en een event garden met een capaciteit die uniek is voor Den Haag.

Resultaat
De hotelkamer van de toekomst is een oase van rust. Reizigers brengen steeds minder tijd door op de hotelkamer en geven de voorkeur aan goed werkend draadloos internet en andere technologische snufjes. The Hague Marriott is Green Key Gold gecertificeerd. Het gehele hotel is na afronding van de verbouwing weer operationeel.

Reageer op dit artikel