nieuws

Voorzitter Logis Hotels plotseling overleden

Hotel 28

De Fédération Internationale des Logis (FIL) heeft laten weten dat voorzitter, Thierry Amirault, op 15 april op 56-jarige leeftijd plotseling is overleden aan de gevolgen van complicaties na een griepinfectie.

Voorzitter Logis Hotels plotseling overleden

Thierry Amirault was secretaris van de Fédération Internationale des Logis sinds 1999, en werd verkozen tot voorzitter in 2011. Hij droeg met kracht en overtuiging de waarden van het internationale merk Logis Hotels uit.

Na een aanval van griep met complicaties overleed Amirault afgeleopen vrijdag op de leeftijd van 56 jaar. ‘Onze eerste gedachten gaan nu met zijn vrouw, zijn kinderen, zijn familie. We zijn diep bedroefd’, zegt Fabrice Galland, vice-voorzitter van de IDF sinds 2014, die de functie van voorzitter de komende periode zal waarnemen.

Reageer op dit artikel