nieuws

Zoover Awards: NH Hotels ‘Beste Hotelketen van Nederland’

Hotel 323

Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2016 in het Westergastheater te Amsterdam is NH Hotels donderdag 21 april voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Hotelketen van Nederland.

Zoover Awards: NH Hotels ‘Beste Hotelketen van Nederland’

Met een overall cijfer van 9,22 scoort NH Hotels als hoogste in haar categorie.  Maarten Markus, managing director van NH Hotel Group: ‘Drie keer op rij de Zoover Award voor Beste Hotelketen, wat een geweldige beloning. Gastvrijheid is onze core business en deze Zoover Award is wederom een compliment aan alle medewerkers die dag en nacht klaarstaan voor onze gasten en ik ben er dan ook trots op dat onze gasten dit herkennen.’

NH Hotels

Van de 35 hotels van NH Hotel Group in Nederland vallen er 31 onder de vlag van NH Hotels. Op 7 april lanceerde NH Hotel Group het upper-upscale merk NH Collection in Nederland met de herpositionering van drie hotels in Amsterdam: NH Collection Doelen, NH Collection Barbizon Palace en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Eén van de pijlers van dit merk is gastronomie. De keten opende afgelopen jaar dan ook onder meer Grand Café Krasnapolsky en cocktailbar The Tailor, in samenwerking met Best Female Bartender Worldwide Tess Posthumus, aan de Dam en het zeer succesvolle pop-up restaurant Roomservice at Olof’s van 1*Michelin Chef Chris Naylor aan de Amsterdamse Zeedijk. Vanaf 30 april komt hier The White Room van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma bij in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Naast NH Collection en het merk NH Hotels voert de keten in Nederland ook het design brand nhow, waarvan na de opening van nhow Rotterdam in 2014 een tweede hotel zal volgen in 2019 op het terrein van RAI Amsterdam. nhow Amsterdam RAI wordt met 650 kamers en 91 meter hoogte het grootste hotel van de Benelux.
Over NH Hotel Group

Reageer op dit artikel