nieuws

Best Western Plus Amedia Airport hotel opent op Schiphol-Rijk

Hotel 352

Een van de grootste en snelst groeiende Oostenrijkse hotelketens, de Amedia-Hotelgroep, opent 12 mei haar eerste hotel in Nederland: het Best Western Plus Amedia Airport op Schipholrijk.

Best Western Plus Amedia Airport hotel opent op Schiphol-Rijk

Het afgelopen jaar werd een bestaand kantoor op Schiphol-Rijk herontwikkeld tot een hotel met in totaal 139 kamers (278 bedden) en een oppervlakte van ruim 6500 vierkante meter.  In totaal heeft de Amedia-Groep, na de opening van het hotel bij de luchthaven Schiphol, momenteel 19 hotels.

Mogelijkheden in Eindhoven, Den Haag en Rotterdam

Volgens Amedia-topman Chistée smaakt het eerste hotel van Amedia op de Nederlandse markt naar meer. Verdere groei hangt echter van de lokale omstandigheden, maar is een reële optie. ‘Wij zien in Nederland vooral veel mogelijkheden en kansen in Eindhoven, Den Haag en Rotterdam.’

10 miljoen investering

Amedia heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ombouw en revitalisering van oude gebouwen in kwalitatief hoogstaande hotels. Het pand op Schiphol-Rijk stond al ruim 7 jaar leeg, waarna het volledig getransformeerd is en nu een nieuwe bestemming heeft. Met de ombouw en herinrichting is een investering van circa €10 miljoen gemoeid.

Het nieuw Best Western Plus Amedia Airport op Schiphol-Rijk wordt op donderdag 12 mei 2016 feestelijk geopend door de schrijver en acteur Maarten Spanjer.

Reageer op dit artikel