nieuws

Carlton Ambassador Hotel laat Den Haag zien door ogen bewoners

Hotel 60

Een onbekende stad ontdekken is leuker als je het doet met iemand die alle ins en outs kent. Twee hotels voegen daarom die ervaring nu toe aan hun services. & the City is de naam van dit nieuwe concept dat Carlton Ambassador in Den haag en The Dominican in Brussel aanbieden.

Carlton Ambassador Hotel laat Den Haag zien door ogen bewoners

Gasten die de upgrade boeken en gebruik maken van & the City ontvangen verrassingen en tips van echte Hagenezen of Brusselaars. ‘Zo wordt een weekendje weg naar een onbekende stad, een unieke trip die je alles door de ogen van bewoners laat zien.’ Dat ene winkeltje, dat haast onvindbare restaurant en die groenteboer waar je echt even een praatje mee moet maken, worden getipt. Maar ook opkomende start-ups, kleine creatieve bedrijven en historische plekjes met een bijzonder verhaal kunnen worden bezocht.

The Dominican & the City laat je kennis maken met de minder bekende kanten van Brussel. De inhoud van het programma blijft geheim tot de check-in. ‘Dit om het allemaal nog spannender te maken.’

Reageer op dit artikel