nieuws

Eerste beelden vernieuwd Hotel Arena

Hotel 1477

De Amsterdam Village Company (AVC) van Paul Hermanides werkt hard aan de metamorfose van Hotel Arena. De enigst overgebleven locatie van AVC wordt uitgebreid en de ingang verplaatst naar het Oosterpark.

Eerste beelden vernieuwd Hotel Arena

Al bijna 25 jaar is Hotel Arena een fenomeen in Amsterdam. Het pand dat in 1992 nog een ‘sleep-inn’ was, heeft in de jaren erna geleidelijk een viersterrenstatus verkregen.

Zomer 2015 startte eigenaar Paul Hermanides de verbouwing, die in september gereed moet zijn. Er wordt een vleugel toegevoegd en de hoofdingang verplaatst naar de kant die op het Oosterpark uitkomt, waarmee het naar eigen zeggen het eerste hotel is in Amsterdam dat in een park ligt.

In de nieuwe vleugel komen 24 extra hotelkamers, twee nieuwe paviljoens bieden straks plek aan restaurant, bar en vergaderruimtes. Bij de renovatie zijn architecten van Team V en interieurdesigners van Tank betrokken.

Reageer op dit artikel