nieuws

Gasten na brand terug in Marriott Hotel Den Haag

Hotel 64

De gasten kunnen terug in The Hague Marriott Hotel in Den Haag, waar zondagmiddag een grote brand heeft gewoed. Volgens een brandweerwoordvoerster zijn bij metingen geen gevaarlijke stoffen zoals koolmonoxide aangetroffen. Wel hangt er in de bovenste verdiepingen nog een brandlucht.

Gasten na brand terug in Marriott Hotel Den Haag

De brand woedde op het dak van het voormalige Bel Air hotel. Een persoon, die rook had ingeademd en roet in zijn neus heeft gekregen, is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Verder zijn er geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Het hotel ligt aan de Johan de Wittlaan in het stadsdeel Scheveningen, tegenover het Catshuis (de ambtswoning van de premier) en naast het Gemeentemuseum. De De Wittlaan voor het hotel was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

The Hague Marriott opende begin dit jaar de deuren na een flinke renovatie. Lobby, bar, kamers en algemene ruimtes, alles werd aangepakt.

Reageer op dit artikel