nieuws

Landal: ‘Gasten kunnen de boom in’

Hotel 97

Landal Miggelenberg biedt vanaf 1 juli de mogelijkheid te overnachten in een vier persoons boomhut. De nieuwe vakantiewoning komt op drie meter hoogte en heeft zowel een trap als een glijbaan als in- en uitgang.

Landal: ‘Gasten kunnen de boom in’

Op Landal Miggelenberg, op de Veluwe, staat een volledig houten vierpersoonswoning met de uitstraling van een boomhut. De woning staat op ca. 3 meter hoogte van de grond en is toegankelijk via een houten trap, die uitkomt op een groot terras. Kinderen kunnen via een glijbaan weer naar beneden.

‘Gevoel van vroeger’

Vanbinnen is de boomwoning volledig ingericht, met keuken, badkamer, woon- en slaapkamers. De boomwoning is geschikt voor gezinnen met kinderen. ‘Als kind droomden we over een eigen boomhut, of we hadden er een. Dat gevoel komt weer helemaal terug’, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Opvallendere verblijfslocaties

Volgens Van Essen past de nieuwe boomwoning in het streven naar opvallendere verblijfsaccomodaties. ‘Zoals bijvoorbeeld strandhuisjes, safaritenten, chalets en waterwoningen.’ De Boomwoning op Landal Miggelenberg is voor verblijf vanaf 1 juli 2016 te reserveren.

Reageer op dit artikel