nieuws

Lieke van Lexmond opent rooftop zwembad W Amsterdam

Hotel 1777

Lieke van Lexmond stond donderdag garant voor de feestelijke aftrap van de officiële opening van het rooftop zwembad van vijfsterrenhotel W Amsterdam.

Lieke van Lexmond opent rooftop zwembad W Amsterdam

Het hotel, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, opent het eerste dakterras mét zwembad in Amsterdam. Van Lexmond trapte het zomerprogramma ‘Shockwave’ af, de vlag waaronder W Amsterdam de komende maanden talloze open air activiteiten op het ‘wet deck’ organiseert.

Wet deck

Wet deck bevindt zich op de zesde verdieping van W Amsterdam, grenzend aan W Lounge aan de paleiszijde. Het verwarmde zwembad is 70 cm diep en biedt plezier aan ongeveer 20 gasten. Het terras voorziet ongeveer 40 man van een plekje. Wet Deck is toegankelijk voor de gasten van W Amsterdam, maar biedt – bij reservering van een tafel en bottle service – ook toegang aan gasten buiten het hotel.

Afkoelen

Van Lexmond opende het rooftop zwembad in aanwezigheid van ruim 250 genodigden. Galerie YellowKorner in Amsterdam verzorgde een expositie met passende werken van Slim Aarons. Een spectaculaire waterballetshow en een optreden van Diva May Day maakten de lancering compleet. Lieke: ‘Genieten van de zon op een Amsterdams terras vind ik heerlijk, maar nog fijner is het als je daarbij even kan afkoelen in het water. En dat kan nu, met prachtig uitzicht én in stijl. Te gek.’

Reageer op dit artikel