nieuws

NH Collection breidt uit naar Antwerpen

Hotel 1689

NH Collection Antwerpen Centre zal februari 2019 de deuren openen aan de Pelikaanstraat in de Diamantwijk, naast het Centraal Station. Met dit hotel zet NH Hotel Group voet op Antwerpse bodem en breidt de keten haar Belgische portfolio uit naar twaalf hotels.

NH Collection breidt uit naar Antwerpen

Het hotel, dat zal gaan opereren onder het upper-upscale merk NH Collection, zal 186 kamers tellen, verdeeld over tien verdiepingen. Ook zal het hotel ruim 300 m2 aan meeting- en event space, parkeervoorziening en een restaurant bieden.

Lang gekoesterde wens

Met de komst van NH Collection Antwerp Centre gaat een lang gekoesterde wens van NH Hotel Group in vervulling.
‘NH Hotel Group is al sterk vertegenwoordigd in België en met de komst van NH Collection Antwerp Centre verstevigen we onze positie verder’, aldus Maarten Markus, managing director van de NH Hotel Group

Reageer op dit artikel