nieuws

nhow Rotterdam voegt eventruimte The Loft toe aan hotel

Hotel 1061

Het Rottersamse nhow hotel heeft deze week de nieuwe eventruimte van het hotel officieel in gebruik genomen. The Loft, op de 6e etage, is een uitbreiding op de al bestaande congrescapaciteit.

nhow Rotterdam voegt eventruimte The Loft toe aan hotel

nhow Rotterdam opende in 2014 en zag sindsdien de vraag naar zalen met forse capaciteit toenemen. Daartoe is een nieuw deel van het door Rem Koolhaas ontworpen iconische gebouw De Rotterdam nu aan het hotel toegevoegd.

‘Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meetings- en events locatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte’, laat moederbedrijf NH Hotels weten.

‘We zijn erg blij met de uitbreiding van onze capaciteit’, zegt hoteldirecteur Hermann Spatt. ‘Door de opening van The Loft zijn we in staat om de vraag van grotere groepen te bedienen en bieden we een inspirerende locatie aan met schitterend uitzicht.’

The Loft kenmerkt zich door 700 vierkante meter flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht. The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van verschuifbare wanden en mobiele barren.

Reageer op dit artikel