nieuws

Restaurant Bilderberg Parkhotel opent deuren binnentuin

Hotel 162

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by tweesterrenchef Erik van Loo kunnen deze lente weer in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam opent dit voorjaar opnieuw de deuren naar de binnentuin met daarin een speciale buitenkeuken.

Restaurant Bilderberg Parkhotel opent deuren binnentuin

Bij minder mooi weer kan de veranda volledig overkapt worden. Het terras en de veranda zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Chef-kok Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo (restaurant Parkheuvel) lieten zich voor het menu van het terras inspireren door het aanbod van de lente en de zomer. Denk aan Oosterschelde kreeft met grapefruit en pompelmoes, asperges, aardbeien, oesters, vis en MRIJ rund gegrild op de Big Green Egg.

Restaurant

Restaurant The Park is het restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van Van Loo. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries die als souschef enkele jaren samenwerkte met de sterrenchef.

Reageer op dit artikel