nieuws

‘Tattoo vloer’ voor nieuwe kamer Volkshotel

Hotel 1328

Een van de grootste kamers in het Volkshotel in Amsterdam heeft recent een nieuwe aanvulling gekregen. De kamer is voorzien van een nieuwe Marmoleum Signature; een vloerbedekking bestaande uit tegels waarin met laserlicht dessins zijn gegraveerd.

‘Tattoo vloer’ voor nieuwe kamer Volkshotel

Vloerproducent Forbo Flooring richt zich met de nieuwe collectie voornamelijk op de retail-, hospitality- en leisuresector en heeft vier dessins ontwikkeld: Raw, Cube, Circle en Tattoo. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare en deels gerecyclede grondstoffen, met hars, houtmeel en lijnzaadolie als basis.

Volkshotel

Het Volkshotel, het voormalige Volkskrantgebouw, bevat in totaal 172 hotelkamers. Alle ruimtes zijn ingericht met veel gebruik van beton, hout en glas. Architect Steven Steenbruggen maakte het ontwerp en leidde de verbouwing tot hotel. De negen ‘special rooms’ werden ontworpen door verschillende creatieve geesten.

Reageer op dit artikel