nieuws

AF&BM op stap in Zuid-Limburg

Hotel 987

Het jaarlijkse meerdaagse social event voor leden van netwerkclub AF&BM bracht de f&b professionals dit keer naar Zuid-Limburg, waar het weekend in het teken stond van Oostwegel en streekproducten.

AF&BM op stap in Zuid-Limburg

Het gezelschap van zo’n 70 leden en partners van AF&BM (Association of Food&Beverage Management) verbleef afgelopen weekeinde in St. Gerlach, waar Camille Oostwegel senior hen inwijdde in de wereld van zijn Oostwegel Châteauhotels & Restaurants.

Op Vespascooters wordt vervolgens het Limburgse land verkend, inclusief lokale producten als aardbei. Op de site van de vereniging meer foto’s.

AF&BM is een netwerkvereniging voor iedereen die professioneel met eten en drinken bezig is. Oorspronkelijk opgericht voor hotel-f&b managers, maar intussen toegankelijk voor een breder publiek – onder de leden ook restaurants en zelfs golfbanen.

Voor de leden worden door het jaar heen themabijeenkomsten georganiseerd waar kennisdelen voorop staat. Daarnaast is er het jaarlijkse social event in juni en het jaargala in januari, waar traditioneel de F&B Professional of the Year wordt benoemd.

Reageer op dit artikel