nieuws

Amsterdamse Houthavens krijgen Moxy Hotel en Residence Inn

Hotel 4838

Op de kop van de Danzigerkade in de Houthavens van Amsterdam worden twee nieuwe hotels gerealiseerd. Het betreft hotel Moxy, een nieuw hotelmerk van Marriott International, en een Residence Inn by Marriott.

Amsterdamse Houthavens krijgen Moxy Hotel en Residence Inn

Moxy wordt omschreven als een gedurfd, hip hotelconcept dat zich richt op Generatie X en Y. Residence Inn is een Extended Stay hotel dat zich richt op gasten die langer in de stad verblijven. De suites zijn er uitgerust met een volwaardige keuken met kookplaat, magnetron, ijskast en een vaatwasmachine. Daarnaast zijn er sociale ruimtes die gasten de kans biedt om buiten hun kamer te ontspannen.

Ontwikkelaars

De hotels worden in samenwerking gerealiseerd door ontwikkelaar Heren2, Cycas Hospitality en Marriott International. Naar verwachting openen de hotels hun deuren in het najaar van 2017. Moxy telt 120 kamers. Residence Inn krijgt 60 kamers. De bouw van het Moxy Hotel en de Residence Inn by Marriott is deze week gestart.

Exploitatie

Cycas Hospitality verzorgt – onder een franchise van Marriott – de exploitatie van de hotels. Cycas is een hotelonderneming gespecialiseerd in Extended Stay hotels; hotels voor reizigers die lang ergens verblijven.

Reageer op dit artikel