nieuws

Connexxion en Van der Valk Middelburg slaan handen ineen

Hotel 1092

Connexxion en Van der Valk Hotel Middelburg hebben gezamenlijk het initiatief genomen om de hotelgasten tijdens hun verblijf te faciliteren in het reizen binnen Zeeland.

Connexxion en Van der Valk Middelburg  slaan handen ineen

Vanaf 1 juni krijgen alle gasten van Van der Valk een gratis dagkaart bij het boeken van een hotelkamer. Daarnaast gaat Connexxion een eigen halte voor de deur van het hotel inrichten, waar de speciale zomerbus ´Summer Express´ (lijn 864) zal stoppen. De eerste Combikaart voor Van der Valk gasten is op 31 mei symbolisch overhandigd.

Reizen

De Combikaart is te gebruiken voor reizen binnen Zeeland. Maar het hotel biedt met het Dagje Gent Arrangement hotelgasten ook de mogelijkheid aan om met de bus naar Gent te reizen door middel van de Combikaart Plus. Beide varianten zijn geldig voor twee volwassenen en drie kinderen. 

Eigen bushalte

Vanaf 10 juli wordt de speciale halte Van der Valk officieel in gebruik genomen en kunnen gasten van het hotel voor de deur in- en uitstappen.

 

Reageer op dit artikel