nieuws

Eerste Marriott-hotel in Rotterdam opent deuren

Hotel 2237

Hotelketen Marriott krijgt voor het eerst een plek op Rotterdamse bodem. De nieuwe vestiging ‘Rotterdam Marriott Hotel’ komt in de Millennium Toren, pal tegenover het centraal station. De locatie stond al jarenlang bekend als The Manhattan Hotel.

Eerste Marriott-hotel in Rotterdam opent deuren

De rebranding van The Manhattan Hotel naar Marriott is gebaseerd op een franchise-overeenkomst die in 2015 werd getekend. Het hotel houdt dezelfde eigenaar en ook het management en de medewerkers blijven hetzelfde. Onderdeel van de rebranding is een renovatie van het complete hotelinterieur, inclusief een upgrade van alle moderne IT-faciliteiten. Zo kreeg het Rotterdam Marriott Hotel onlangs een gloednieuwe internetomgeving.

Lobby afgestemd op moderne leven

Bij de renovatie van het hotel gaat extra aandacht uit naar de lobby. Die moet nog meer dan voorheen tegemoet komen aan de wensen van de reiziger van nu. ‘De huidige generatie hotelgasten is veel aan het multitasken,’ aldus gm Bart Van de Brug. ‘Werken,  ontmoeten, ontspanning en dineren lopen steeds meer door elkaar, de hele dag door.” De nieuwe lobby is volledig afgestemd op deze moderne manier van leven.’

 

Reageer op dit artikel