nieuws

Foto’s: nieuwe vergaderzalen Strandhotel Westduin

Hotel 1034

De afgelopen periode is er bij Golden Tulip Strandhotel Westduin hard gewerkt om alle zalen voor meetings en events geheel te vernieuwen. Met onder andere nieuwe wanden en vloeren hebben de zalen een flinke verandering ondergaan.

Foto’s: nieuwe vergaderzalen Strandhotel Westduin

Mos aan de wand

Hoewel alle zalen een flinke facelift hebben ondergaan, is de nieuwste Meeting Room het pronkstuk. Het heeft een mos-wand en er is gebruik gemaakt van steigerhout waardoor de zaal een natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast is er uitzicht op duingebied en bos, waardoor de gebruiker zich zowel in als buiten de zaal daadwerkelijk tussen het groen begeeft. ‘Een zaal gemaakt om gebruikers te inspireren.’

fris

De andere acht vergaderzalen hebben met nieuwe vloeren en wanden ook een flinke verandering ondergaan. De ruimtes variëren van 45 tot 500 vierkante meter en hebben een capaciteit van 2 tot 500 personen.

Golden Tulip Strandhotel Westduin

In juni dit jaar viert Golden Tulip Strandhotel Westduin haar 32e verjaardag. In 1984 ontving het hotel haar eerste gasten en is inmiddels uitgegroeid tot een Zeeuws strandhotel waar zowel toeristen als zakelijke gasten komen. Het hotel met 116 kamers is gelegen in een natuurgebied op vijftig meter van de zee en het strand.

Reageer op dit artikel