nieuws

Hilton Haringparty serveert Hollandse Nieuwe van superkwaliteit

Hotel 2196

De 800 gasten van Hilton Amsterdam en Versvishandel Jan van As konden tijdens de Hilton Haringparty genieten van de Hollandse Nieuwe.

Hilton Haringparty serveert Hollandse Nieuwe van superkwaliteit
Foto’s: JFWStudios.com
Gastheren Roberto Payer, cluster general manager Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam en Eric van As (r), commercieel manager Versvishandel Jan van As, roemden de smaak van de Hollandse Nieuwe.
Daarna konden de gasten aanvallen op de 2.000 beschikbare nieuwe haringen. Er werd zo gretig gegeten van de superkwaliteit Hollandse Nieuwe, met dik meer dan 20% vetpercentage, dat er nog eens 500 extra werden aangevoerd.

Stamppotten en sushi tijdens Haringparty

Traditiegetrouw waren er voor de aanvullende trek stevige stamppotten en à la minute bereide BBQ gerechten en sushi. Ook konden de gasten dankzij verschillende sponsors kiezen uit een keur aan desserts en drankjes.
Reageer op dit artikel