nieuws

Hotels tekenen code verantwoordelijk marktgedrag

Hotel 1584

Een aantal hotels gaat dinsdag 14 juni de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche tekenen. De code doet een moreel appel op het gedrag van alle partijen in hotelketens.

Hotels tekenen code verantwoordelijk marktgedrag

OSB, brancheorganisatie schoonmaak- en glazenwassersbedrijven, is trots dat een aantal hotels deze code gaat tekenen. ‘Als OSB strijden we al langer tegen misstanden rondom schoonmaak in hotels. De code is één van de onderdelen hiervan’, aldus OSB.

Moreel appel

De code doet een moreel appel op het gedrag van alle partijen in hotelketens. ‘Het gaat erom de kwaliteit van de schoonmaak op de kaart te zetten en daar goede afspraken over te maken in plaats van altijd maar willen gaan voor de laagste prijs. De afgelopen maanden hebben we samen met de Codecommissie met verschillende hotels en hotelketens gesproken om ons gedachtegoed te verspreiden.’ Dat leidt er nu toe dat voor de eerste hotels een tekensessie wordt gehouden.

Reageer op dit artikel