nieuws

Landal opent nieuw park aan zee

Hotel 1944

Landal GreenParks opent deze week haar nieuwste park, Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Zuid-Holland. Eerst mogen de woningeigenaren proefslapen in hun eigen huisjes, vanaf 1 juli kunnen gasten er terecht.

Landal opent nieuw park aan zee

De eerste 60 woningen en algemene voorzieningen als receptie, supermarkt en indoorspeelplaats zijn gereed, na de zomer worden nog eens 50 accommodaties opgeleverd. Het overdekte zwembad met peuterbad en restaurant komen in 2017 beschikbaar.

Het park, waarvoor in september jl. de eerste paal werd geslagen, ligt in de duinen bij Ouddorp, op zo’n 50 meter van het strand.

‘Deze nieuwe locatie is met veel oog voor het landschap tot stand gekomen’, aldus ontwikkelaar Klaas Bruins Slot. ‘Zo hebben we op de voormalige landbouwgronden een nieuw duingebied tot stand gebracht. In dit nieuwe duinlandschap zijn op natuurlijke wijze woningen en voorzieningen gesitueerd.’

Natuurmonumenten

Ook wordt samengewerkt met Natuurmonumenten, zegt algemeen directeur van Landal GreenParks Thomas Heerkens. ‘Met dit nieuwe park speelt Landal in op de vraag van onze gasten om te genieten van de natuur aan de kust. Natuur en recreatie gaan hier goed samen. Met Natuurmonumenten zullen we hier daarom samenwerken om onze gasten de mogelijkheid te bieden om het natuurgebied te laten ervaren.’

Landal beheert en exploiteert 78 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal zo’n 12.700 vakantieaccommodaties. Landal GreenParks staat met een omzet van 306 miljoen euro op plek 4 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel